Залишили ключі квартири свекрухи, щоб та поливала квіти, допоки нас не буде вдома. Але коли ми повернулися додому, на нас чекав ”сюрприз”

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя свекруха така жартівниця, ви б знали! Якось перед відпусткою ми залишили матусі мого чоловіка ключі від нашої квартири, щоб вона поливала наші рослини, якими у нас вся квартира обставлена. Коли ми повернулися до себе додому, нас зустріли незнайомі люди, сказавши, що заплатили за квартиру за 3 місяці проживання. Я спробувала їм пояснити, що це наша квартира, і ми нікому її не здавали, але наші квартиранти сказали, що напишуть на нас заяву, якщо ми не втечемо з їхнього дому. Ми з чоловіком швиденько зібрали наші речі і вийшли надвір, думати, що робити далі. Чоловік запропонував винайняти квартиру чи номер у готелі, поки нові мешканці нашого будинку не з’їдуть, але я була проти витрачати всі наші гроші через необдумані вчинки свекрухи, і вирішила, що саме до неї ми й переїдемо.

 

Advertisements        

Чоловік відразу сказав, що це не найкраща ідея, адже моя свекруха, ну, скажімо, не від щирого серця зрадіє, побачивши мене на порозі свого будинку, проте це мене не дуже хвилювало; у мене був чіткий план у голові, і я рухалася саме ним. – А ви що тут забули? – Запитала вона, відчинивши двері. – А нічого ми не забули. Ми житимемо тут 3 місяці, поки наші квартиранти не звільнять нашу квартиру, – з усмішкою відповіла я. – Ноги твоєї тут не буде, – сказала свекруха і захотіла зачинити двері, але моя валіза не дала їй цього зробити. – У такому разі мені доведеться звернутися до nоліції, Олено Павлівно. Від цих слів свекруха зляkалася і впустила нас у хату.

 

Ми були такі втомлені, що відразу лягли спати, а наступного ранку я вирішила повернути в звичку заняття йогою о 6-й ранку. Я вже всю розминала тіло, коли до вітальні ввійшла незадоволена, сонна свекруха. – Розумна, ти бачила, який час? – Запитала вона. – Ой, ви, здається, проспали, а то ви телефонуєте щоранку в цей час, дізнатися, як спав ваш синочок, чи не так? Поки свекруха невдоволено готувала собі сніданок, я доробила тренування, і коли вона пішла в туалет, я стирила її яєчню зі сковорідки. Ні, ну, вона ж за гроші від нашої квартири все купувала… все чесно та справедливо, я вважаю. Тоді свекруха зрозуміла, що грати ми будемо вже за моїми правилами, і довго мучити себе не стала: за обідом вона віддала конверт синові і сказала, що ми можемо виселити квартирантів, повернувши їм всю суму за проживання у нас. Я пограла б ще на нер вах свекрухи. Жаль, що вона так швидко здалася.

Advertisements