Стефанія Миронівна ростила сина одна, і завжди вважала його зразковим, поки той не зустрів Христину і не поkохав її.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Стефанія Миронівна впала у ступор, усвідомивши, що її рідний син Богдан не розмовляє з нею вже п’ять років. Вона була в розгубленості, не в силах усвідомити, що вона зробила не так. Стефанія була впевнена, що виховала його правильно – він завжди був уважним, вихованим і дуже допомагав їй у всьому. Під час її хвороби Богдан брав усе у свої руки, готував та прибирав будинок, ніколи не засмучував її. Гордість роздмухувалась у Стефанії щоразу, коли вона думала про свого сина, якого вважала зразковим, тоді як інші скаржилися на своїх дітей. В юності Стефанія була закохана в однокласника, який згодом став батьком Богдана.

 

Advertisements        

Дівчина завагітніла, і, незважаючи на гримаси батьків, які супроводжували цю новину, вони з хлопцем одружилися та народили сина. Занурена у свою дитину, Стефанія не помічала, що між нею та чоловіком з’явилася якась прірва. Його визнання про звільнення застало її зненацька, але вона продовжувала стоїчно мовчати, не розуміючи його відчуження. Залишившись сама, Стефанія вирішила виховувати Богдана поодинці і відкидала всі спроби інших чоловіків, вирішивши, що син – найважливіша людина у її житті. Минули роки, Богдан виріс, здобув освіту та відкрив успішний бізнес. У цей період він зустрів Христину, і їхній швидкий шлюб, що відбувся через шість місяців після знайомства, подарував Стефанії довгоочікувану роль свекрухи. Проте Христина завжди була всім незадоволена, що змусило Стефанію навіть у потрібні моменти не втручатися у їхні відносини.

 

Приблизно, коли Стефанія мала вийти на пенсію, Богдан прийшов до неї, щоб щось обговорити. Відмовившись від їжі матері, що було нечувано, він запропонував обміняти свою двокімнатну квартиру на її трикімнатну. Стефанія одразу ж зрозуміла наміри Богдана та погодилася на обмін. І все б нічого, проте далі Богдан розповів про їхній план продати обидві квартири і купити одну більш простору в новобудові, запропонувавши Стефанії переїхати до сільського будинку нібито на час, поки він щось не вигадає. Від такої пропозиції Стефанія розгубилася і розплакалася, не в змозі зрозуміти причину такого суворого рішення сина. Коли наступного дня жінка відмовилася від пропозиції Богдана, він звинуватив бідну в тому, що вона недоброзичлива мати, і припинив із нею будь-яке спілкування. Хлопець ігнорував матір на людях та постійно відкидав її спроби відновити спілкування. Бідолашна дізналася про онука через спільних знайомих, але була позбавлена радості зустрічі з ним. До цього дня Стефанія живе в єдиній кімнаті своєї квартири, здаючи інші дві кімнати в оренду, щоб поповнити свою бідну пенсію.

Advertisements