Тамара Григорівна спочатку зробила так, щоб донька із зятем роз лучилися, а потім, зрозумівши, що наробила, сама поїхала за зятем.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У Миколи була випадкова зустріч із жінкою, яку він сподівався уникнути: його колишньою тещею, Тамарою Григорівною. Ця зустріч відбулася несподівано у супермаркеті, коли Микола купував продукти. Намагаючись не звертати на неї уваги, він почав розмову з продавцем, коли вона наполегливо схопила його за рукав.

 

Advertisements        

Незважаючи на явне бажання Миколи піти, його колишня теща продовжувала наполягати, висловлюючи бажання поговорити. Вона торкнулася теми своєї доньки Тетяни, колишньої дружини Миколи. Невдоволення Миколи було очевидним, коли він нагадав Тамарі Григорівні про їхні минулі розмови та її роль у розлученні. На цьому подив не закінчився. Тамара Григорівна новим фамільярним тоном запитала, чи не хоче він повернутись до родини. Микола був здивований, пославшись на те, що Тетяна знову вийшла заміж, а він нині живе в іншому місці.

 

Проте Тамара Григорівна запропонувала, що якщо Микола хоче повернутися, то вона подбає про те, щоб новий чоловік Тетяни опинився поза грою. Микола, розпізнавши маніпулятивну тактику колишньої тещі, категорично відмовився, наголосивши на прихильності Тетяни до нового чоловіка. Однак Тамара Григорівна відмахнулася від цього, пославшись на неприязнь до нового чоловіка у дочірньому житті. Коли вона пообіцяла більше ніколи не підвищувати голосу на Миколу, він нарешті звільнив свій рукав від її хватки і поспішив піти. Спостерігаючи за відходом Миколи, Тамара Григорівна пробурмотала про свій тріумф в усуненні Миколи з життя Тетяни, а також про швидкий намір усунути нинішнього чоловіка Тетяни

Advertisements