Рита робила все можливе, щоб заслужити розташування свекрухи. Але недавня сварkа стала останньою краплею її терпіння.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Андрій, близький друг з дитинства, якось спитав Олександра, чому той похмурий, як хмара. Сашко, відчувши зневіру, зізнався, що його мати та дружина знову у сварці. Незважаючи на попередню пораду Андрія зняти квартиру і уникнути напруженої ситуації, Саша був нерішучий, розриваючись між любов’ю до обох найближчих жінок у своєму житті. Тим часом Рита, дружина Сашка, поралася на кухні. Вона чудово розуміла, що скоро свекруха перевірятиме її куховарство. Вона завжди намагалася підтримувати теплі стосунки з матір’ю свого чоловіка, ставилася до неї з повагою, незважаючи на постійні сварки.

 

Advertisements        

Проте ворожнеча стала надто нестерпною, щоб її ігнорувати. Їхня недавня сутичка стала для Рити останньою краплею. Їхня сварка сталася, коли Сашко та його батько були в гостях. Під час вечері, незважаючи на попередню сварку, Сашко та свекор хвалили страви Рити, до роздратування Ірини Вікторівни – матері Сашка. Ближче до вечора Сашко зізнався дружині у своєму емоційному потрясенні через розлад між двома жінками, яких він найбільше цінує в своєму житті. Після цієї розмови Рита залишилася одна у ванній кімнаті, проливаючи беззвучні сльози через нездатність чоловіка розрядити напружену ситуацію. Розлад досяг піку під час сімейної вечері, коли Сашко відкрито зізнався у коханні до матері та дружини. Його емоційна благання про мир було зустрінуто неоднозначно. Рита, глибоко зворушена словами чоловіка, зі сльозами на очах намагалася примиритися з Іриною. Однак мати Сашка відреагувала підло, не в змозі подолати образу на невістку.

 

Того вечора Ріта вирішила зібрати речі та з’їхати. Вона запропонувала ідею винайняти квартиру, яку Сашко моментально прийняв. Вони зібрали речі, попрощалися з батьками Сашка та залишили свій сімейний будинок. Після їхнього від’їзду батьки Сашка залишилися в напруженому мовчанні. Батько розпитував Ірину про те, чи задоволена вона тепер ситуацією, що склалася: у відповідь вона промовчала. Незабаром Ірина зробила спробу примирення, проте Рита чемно відмовилася, сказавши, що вони вже знайшли житло. Навіть Андрій дорікав мамі за її поведінку і ті втрати, які вона завдала їхній родині. Згодом Ірина почала шкодувати про свій вчинок. Через кілька днів, щоб зменшити страждання Сашка, Рита запросила його батьків до їхньої нової квартири. Візит виявився успішним возз’єднанням. Радість Саші була очевидною, коли він побачив своїх батьків. Сашко підняв тост за мир, який усі палко підтримали, ознаменувавши тим самим початок нового життя.

Advertisements