Усі зароблені гроші я відправляла синові, щоб доnомогти молодій сім’ї. Але коли я дізналася, куди вони їх витратили, то ледве дар мови не втра тила.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з чоловіком завжди були роботящими, старанно відкладали гроші на майбутнє. У нас народився син Микола, який, як ми мріяли, мав жити краще. Однак у 57 років мій чоловік важко захворів, і ми витратили всі свої заощадження на його лікування, але безрезультатно. Я залишилася вдовою… Микола, який жив у столиці зі своєю дружиною Аліною та двома дітьми, теж ледве зводив кінці з кінцями.

 

Advertisements        

Моє серце не витримало їхньої боротьби за краще життя, і я вирішила їм допомогти. Незважаючи на похилий вік, я знайшла роботу за кордоном і почала надсилати гроші додому, сподіваючись допомогти їм купити квартиру. Через шість років я повернулася на батьківщину, сподіваючись побачити їхню нову квартиру. Але вони, як і раніше, жили в тісній однокімнатній квартирі. Микола зізнався, що Аліна віддала всі гроші, які я надсилала, своїй матері, щоб та внесла заставу за молодшого брата.

 

Я відчувала себе зрадженою: мої гроші, зароблені тяжкою працею, були витрачені на злочинця, а не на допомогу моїй родині. Розчарована і розбита горем, я повернулася до Італії, поклявшись більше ніколи не надсилати гроші синові. Я вирішила, що настав час пожити для себе. Незабаром я зустріла чудового італійця і розпочала новий розділ у своєму житті. Коли Миколай попросив мене продати свій будинок і віддати йому гроші – я послала його куди подалі. Я засвоїла урок: не довіряти їм гроші. Микола був засмучений, але я була тверда у своєму рішенні. Нарешті я вибрала себе, а не інших.

Advertisements