Василь відмовлявся йти з дому, заявляючи, що дітям потрібний батько. Але дружина Рита виявилася хитрішою, і в результаті змогла позбутися чоловіка.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Василь уже місяць не виходив зі своєї квартири, побоюючись, що його дружина Рита змінить замки за його відсутності. Їхня остання сварка була гарячою: Рита звинуватила Василя в лінощі і виявила бажання розлучитися. Василь, однак, відмовився покинути їхній спільний будинок, підкреслюючи свої права як батька їхніх трьох дітей. Рита погрожувала змінити замки, але Василь залишився на своєму, заявивши, що не піде. Рита заперечувала, заявляючи, що Василь живе на її доходи і нічого не приносить до будинку, а Василь стверджував, що його присутність потрібна для виховання дітей.

 

Advertisements        

Сварка загострилася, і кожен почав кидати один одному звинувачення щодо обов’язків та спільного життя. Рита вказала на відсутність роботи у Василя протягом останніх десяти років, а Василь у відповідь заявив, що любов до неї зберігає сім’ю. Сварка закінчилася тим, що Рита висловила свою втому від вимог Василя. Протягом двох місяців Василь залишався у квартирі, з тривогою чекаючи на наступний крок Рити. Дивно, але одного разу настрій Рити змінився: вона запропонувала перемир’я та розпочати стосунки з чистого аркуша. Більше того, вона запропонувала влаштувати вечірку, запросити друзів та добре провести час на честь відновлення їхніх стосунків.

 

Василь, аматор свят, з радістю погодився. Вечірка відбулася найближчими вихідними. Василь, перебуваючи у своїй стихії, ситно їв, співав, танцював та отримував величезне задоволення. Зрештою, коли втома взяла своє, він ліг спати. Коли він прокинувся, то опинився в іншому місці. Мати стояла біля його ліжка і пропонувала йому сніданок. Василь був дезорієнтований та розгублений, не розуміючи, як він опинився у будинку матері. Мати пояснила, що знайшла його сплячим біля дверей із двома валізами. Василь був приголомшений, зрозумівши, що Рита обдурила його і винесла з дому, поки він спав. Василь був здивований, але, по мірі того, як мати розповідала про те, що трапилося, до нього приходило розуміння. Спустошений Василь подумав про повернення до дружини та дітей, але зрозумів, що це вже марно. Прийнявши нову реальність, Василь пішов у свою кімнату, увімкнув телевізор і почав звикати до нового життя.

Advertisements