Батько кинув мене одразу після народ ження, коли не стало моєї мами. Але коли я стала успішною, він раптом з’явився з приголомшливим проханням.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя мама померла під час пологів, а батько одразу написав від мене відмову. Бабуся взяла мене до себе і виростила. Вона завжди була поряд зі мною і любила мене як справжня мати. Незважаючи на похилий вік, вона продовжувала працювати, щоб утримувати мене, і я любила її. Вона була моїм героєм, і без неї в мене нічого не вийшло б. Я була хорошою ученицею і цікавилася медициною.

 

Advertisements        

Бабуся завжди заохочувала мене і навіть познайомила з одним престижним лікарем. Коли я закінчила школу, зрозуміла, що хочу стати лікарем і вступила до медичного коледжу. Я завзято працювала і завдяки своїй старанності склала всі іспити і стала хірургом. Пропрацювавши сім років, я отримала пропозицію з однієї американської приватної клініки. Я поговорила із бабусею, і ми вирішили переїхати. Саме в США я зустріла свого майбутнього чоловіка Андрія, який також був лікарем.

 

Ми покохали одне одного, одружилися та розпочали нове життя. Хоча моя бабуся відмовилася остаточно влаштуватися в Штатах і повернулася на батьківщину, ми часто відвідували її та підтримували зв’язок. Якось мені несподівано зателефонував батько та попросив грошей. Він у знав, що мій чоловік заможний, та й я непогано заробляла. Я була приголомшена і одразу припинила розмову. Я була ображена тим, що батько хотів використовувати мене тільки заради грошей і ніколи не думав про те, як я росла без нього. Бабуся так і залишалася найважливішою людиною в моєму житті. Вона підтримувала мене та допомагала мені здійснити всі свої мрії. Я завдячую їй усім і завжди буду вдячна за її любов і турботу.

Advertisements