Моя невістка Юлія була ідеальною дружиною та зразковою мамою доти, доки в її житті не з’явилася та див на подружка.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

На питання, де моя невістка і чому онук не хоче мене зустрічати, син відповів, що вони пішли гуляти. Озирнувшись, я побачила, що в хаті панує хаос: дитячі речі та іграшки розкидані по різних кутках, раковина сповнена посуду, а підлога не милися щонайменше тиждень. Холодильник порожній. Помітивши моє замішання, син розповів, що вони живуть так уже два місяці, бо його дружина думає тільки про себе, не залишаючи часу на прибирання та приготування.

 

Advertisements        

Я рідко відвідую сім’ю сина, бо живу далеко, та й вони не часто приїжджають до мене з онуком, щоб не їздити маршруткою. Раніше моя невістка Юлія зустрічала мене з радістю і утримувала свій будинок у чистоті та порядку. Навіть з маленькою дитиною вона все встигала, і я завжди дивувалася, як вона справляється з усім. Однак зараз все було інакше: син запевняє мене, що вони не сварилися, але в Юлії з’явилася якась подружка. Нова подружка має дочку того ж віку, що і мій онук, і матері подружилися, стали пропадати на кілька днів.

 

Подруга розлучена. Вони гуляють весь день, сидять на лавці, базікають, поки діти граються, і повертаються до будинку лише на годину чи дві, щоб поїсти, а потім знову йдуть. Виглянувши у вікно, я побачила мою невістку з її новою подругою. Вона раніше не мала подруг, вона рано вийшла заміж, переїхала в інше місто і народила дитину. Я її розумію, але вона має обов’язки, і навіть у сильний дощ вона сидить з подругою в альтанці. Коли мій син скаржиться, вона відповідає, що перебуває в декретній відпустці і доглядає їхню дитину. Якщо невістка й далі так поводитиметься, я впевнена, що справа закінчиться розлученням. Я намагалася з нею поговорити, але це марно.

Advertisements