Раніше всі члени моєї родини збиралися у нас у будинку на свята. Але після кількох подій цьому настав кінець.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У нашій родині була особлива традиція – збиратися разом за святковою трапезою напередодні Нового року. Раніше це було веселіше та простіше – коли мої батьки були ще живі, ми з чоловіком були ще разом, а наші діти були ще маленькими. Однак згодом усе змінилося. Моя старша дочка тепер живе за кордоном, вийшла заміж, а син одружився лише цього літа. Найбільша проблема в тому, що ми з невісткою з самого початку не ладнали . Не можу сказати, що я дуже добродушна людина, але з її характером було просто неможливо впоратися.

 

Advertisements        

Я познайомилася з Анною рік тому, коли мій син привів її додому після вечірки у друзів. Поки вони снідали, я відчула, що вторгаюсь у їхню розмову. Анна коротко привітала мене і після цього не звертала на мене жодної уваги. Я не побачила у ній гарного виховання. Протягом дня Анна витратила всі мої шампуні, пінки для волосся, цілу годину сушила волосся моїм феном. Я сказала синові, що це мені не подобається, але він просто відмахнувся. Наші стосунки досягли точки кипіння, коли ми посварилися через її поведінку, і вона навіть виявила неповагу до мого віку. Син усе зрозумів і вирішив з’їхати з нею, винайнявши квартиру.

 

Я була змушена бути присутньою на їхньому весіллі, незважаючи на те, що не хотіла бачити ні невістку, ні колишнього чоловіка, який теж був на урочистості. Під час весілля молодята сиділи зі мною і вибачалися за минулі образи, але потім вони забули про мене, і я почувала себе чужою. Потім мій син мав день народження, і я подарувала йому набір автомобільних інструментів. Моя невістка висміяла подарунок, сказавши, що він не потрібний, тому що його нова машина не ламається. Незважаючи на те, що син попросив вибачення за її поведінку, він також натякнув, що мій характер теж не ідеальний. Зараз я відзначаю свята на самоті, без своєї сім’ї.

Advertisements