Батьки чоловіка ніяк не хотіли доnомогти нам із житлом. А коли я сказала їм, що ваrітна, вони обмежилися лише тим, що збудували гойдалку у дворі.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Протягом усього життя я вважала, що батьки повинні допомагати своїм дітям починати життя і надавати підтримку, коли це можливо. Однак у моїх свекрів була інша думка щодо цього. Вони були, м’яко кажучи, своєрідними. Вони відмовилися надавати будь-яку фінансову допомогу своєму синові, хоч і могли це зробити без особливих труднощів. Ми з чоловіком збирали гроші на власний будинок з того часу, як одружилися. Однак навіть через три роки ми все ще не могли дозволити собі ділянку землі, не говорячи вже про будівництво будинку. Це викликало занепокоєння, оскільки нам було вже 32 роки, а ми все ще жили у орендованій квартирі.

 

Advertisements        

Я вийшла заміж за свого чоловіка з любові, але я тоді ще сподівалася, що його батьки зможуть допомогти нам. Я не знала, як довго нам доведеться так жити, але ми ще не були готові завести дитину, бо я хотіла, щоби спочатку у нас була своя квартира. Під час одного візиту до свекрухи вона перш за все цікавилася, коли ми плануємо завести дітей. Я відповіла, що не хочу заводити дитину, доки ми не матимемо власного будинку. Я сподівалася, що вони зрозуміють натяк, але вони зовсім нічого не зрозуміли. За місяць я дізналася, що вагітна. Я була вражена і здивована, оскільки ми все ще були без власного даху над головою. Незважаючи на складну ситуацію, ми з чоловіком вирішили народити дитину. Я сподівалася, що ця новина переконає моїх родичів допомогти нам отримати житло, але цього не сталося.

 

Коли ми розповіли їм про вагітність, вони не запропонували жодної допомоги. Натомість вони сказали, що купили квитки до Єгипту і також планують влітку поїхати до Туреччини. Вони ще сказали, що збудують гойдалку у дворі та куплять іграшкову машинку для онука. Я вирішила, що не показуватиму їм дитину, оскільки було ясно, що їхнє власне благополуччя та задоволення для них важливіше, ніж щастя їхнього сина та благополуччя майбутньої дитини. Зараз я збираюся народжувати, і лікар рекомендує мені вже лягти до лікарні, а я все ще засмучена тим, що не зможу привести свого сина до нашого затишного будинку після виписки. Я звинувачую в цьому сім’ю мого чоловіка і не думаю, що колись забуду їхні неповажні дії щодо нашої родини.

Advertisements