Сестра чоловіка отримала велику частину спадщини від батьків, але коли їхньому літньому батькові потрібен був догляд, вона навіть не згадала про нього.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Багато років тому ми з чоловіком продали нашу машину, обручки та зайняли грошей у друзів, щоб купити невеликий старий будинок навпроти його батьків. Ми запросили всіх відсвяткувати переїзд, але його сестра та батьки не прийшли, нічого нам не подарували, хоча мали достатньо грошей. Ми звикли робити все для них, але після переїзду вони постійно командували нами і скаржилися, що ми їм не допомагаємо.

 

Advertisements        

Батьки Івана склали заповіт на обох дітей, але, як завжди, гроші дісталися дочці. Коли мати Івана померла, її домівка залишилася нам, але Валентина відразу ж приїхала вимагати свою частку спадщини. Дім їй був не потрібен, і він належав нам по праву. Зараз ми з Іваном уже в похилому віці, доглядаємо його лежачого батька і живемо в нашому старому, незатишному будинку.

 

Валентина має всі зручності в її великому будинку, але вона ніколи не пропонувала взяти батька до себе , а Іван не хоче з нею конфліктувати. Я не знаю що робити. Чи маю я сама дзвонити Валентині і просити її взяти батька до себе на зиму? Адже вже неможливо тягнути все на собі, аби не псувати стосунки з родичами! Я в розгубленості!

Advertisements