Дізнавшись, що чоловік має kоханку, я не стала подавати на роз лучення, а просто поїхала на заробітки за кордон. Він подзвонив мені через 10 років і приголомшив своїм проханням.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я дізналася про те, що мій чоловік мав роман на боці, зовсім випадково. Він був лікарем і часто працював допізна, але я завжди довіряла йому. Ми були одружені вже 25 років, і я пишалася його успіхами у місцевій лікарні! Якось я підслухала розмову двох медсестер про роман мого чоловіка з молодою дівчиною-колегою. Вони чекали на дитину! Я була спустошена.

 

Advertisements        

Моєму чоловікові було 50 років, і ми вже мали 23-річного сина. Як він міг так вчинити зі мною? Я довірилася своїй сестрі Оксані, яка порадила мені вдати, що я нічого не знаю, і приїхати до Італії на заробітки. Так я й зробила – і ось уже 10 років працюю за кордоном. Нещодавно мені зателефонував чоловік і сказав, що його коханка поїхала від нього та вийшла заміж. Вона хоче залишити дитину з родичами, тому що її новий чоловік не хоче, щоб дитина жила з ними.

 

Синові вже 9 років, і чоловік дуже не хоче залишати його під опікою родичів. Він попросив мене повернутися додому, тому що ми все ще офіційно одружені. Але я фінансово незалежна, і моя сестра порадила мені залишитися в Італії та дозволити чоловікові самому розбиратися зі своїми проблемами. Я розриваюсь і не знаю, що робити. З одного боку, я все ще маю почуття до чоловіка. Але, з іншого, неможливо пробачити те, що він зробив багато років тому.

Advertisements