Коли Світлана розповіла друзям про роз лучення із Дмитром, вони здивувалися. А коли вони довідалися про причину, то підтримали Світлану.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Світлана, дівчина Дмитра, несподівано повідомила своїх друзів про те, що вони розлучилися. Вона розповіла всім, що Дмитро розірвав стосунки через те, що вона не помила посуду. Світлана три дні невтомно працювала над проектом, який треба було здати, але Дмитру було байдуже. Дмитро та Світлана жили разом у цивільному шлюбі.

 

Advertisements        

Дівчина отримала у спадок невелику квартиру та вела пристойний спосіб життя завдяки успішній кар’єрі. Вони познайомилися в Таїланді, де Дмитро, успішний бізнесмен, миттєво захопився Світланою. Проте дівчина швидко зрозуміла, що Дмитро схиблений на чистоті та порядку. За його розповідями, він критикував свою колишню дружину за те, що вона не була гарною господаркою, і вважав, що жінка має бути ще й чудовою матір’ю. Протягом шести місяців їхні стосунки розвивалися добре, і вони навіть познайомилися з батьками один одного.

 

Однак за три дні до того, що сталося, Світлана працювала без перерви, не відходячи від комп’ютера. Дмитро сказав їй, що їде на дачу до батьків, і Світлана побачила можливість закінчити роботу. Коли Дмитро несподівано повернувся, він був обурений безладом у квартирі, особливо невеликим нальотом у мультиварці. Він звинуватив Світлану в тому, що вона прикидається тим, ким не є. Світлана намагалася пояснити ситуацію, та Дмитро не слухав. Друзі підтримали її і зійшлися на думці, що їхні стосунки стали б лише гіршими, якби вони продовжували жити разом.

Advertisements