Валя nлакала і не могла зрозуміти, чому перукарка зіпсувала їй зачіску. Виявилося, це була давня помста.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Валя втомилася від кінчиків, що січуться, і одного разу вирішила для різноманітності записатися до перукаря. Коли вона прийшла в салон, там було досить людно, і адміністратор вказав їй на вільне крісло. Перукарка, яка збиралася її обслужити, була Ніна Павлівна. Валя зауважила, що персонал звертається до неї по батькові.

Валя не могла згадати, де вона раніше бачила Ніну Павлівну, але знала, що вони точно десь зустрічалися. Ніна Павлівна стала неохайно стригти Валю, смикати за волосся і сkаржитися на їх nоганий стан. Хоча Валя знала, що її волосся доглянуте, вона нічого не заперечила і чекала закінчення стрижки. Коли Валя побачила своє відображення у дзеркалі, то була вражена.

Advertisements        

Її довге красиве волосся було острижене, залишилося лише кілька пасм. Вона заплакала і посkаржилася Ніні Павлівні, і тут та зізналася, що спеціально зіпсувала Валі волосся – це була помста. Валя була спустошена, до того ж не розуміла, за що була помста. Вона спробувала розпитати Ніну, але та нічого не відповіла, просто зібрала речі та пішла додому. Валя засвоїла цін ний урок: іноді краще залишитися з перевіреним перукарем, може, не дуже добрим, ніж пробувати когось нового.

Advertisements