Я познайомилася з досить симпатичним чоловіком на сайті знайомств, але коли пішла на побачення і побачила його наживо, то відразу пошкодувала.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Коли я вирішила зареєструватись у додатку для знайомств, я не була впевнена, чого чекати. Моя подруга спробувала переконати мене не робити цього, посилаючись на свій негативний досвід знайомств в Інтернеті. Однак я багато працювала, і я мала не так багато можливостей познайомитися з чоловіками в повсякденному житті, тому я вирішила, що нічого не втрачу, якщо спробую. Спочатку це було просто забавою, але невдовзі я виявила, що спілкуюся з багатьма цікавими чоловіками. У мене був популярний профіль та безліч варіантів для вибору. Я сходила на кілька побачень, але, на жаль, деякі з них були схожі на досвід Поліни – повне розчарування. Але я не втрачала надії. Якось я погодилася зустрітися з чоловіком, який здався мені дуже привабливим, судячи з його фотографії у профілі.

 

Advertisements        

Я витягла уроки зі свого сумного досвіду і наполягла на зустрічі в якомусь затишному приміщенні. Однак, коли я прийшла, чоловік, який сів поряд зі мною, виявився зовсім не таким, як на фотографії. Він зізнався, що фотографія стара і що він пережив важкі часи, які позначилися на його зовнішності. Незважаючи на цей обман, я вирішила продовжити побачення з ввічливості . Воно пройшло не дуже добре, тому що він постійно скаржився на ціни на їжу та постійно перевіряв свій телефон. Коли він запитав, чому я закінчую побачення раніше часу, я відповіла, що мені треба повернутися додому до голодної кішки – це було перше виправдання, яке спало мені на думку. Відчуваючи розчарування, я викликала таксі, щоб нарешті поїхати додому. Під час поїздки ми з водієм зав’язали розмову та з’ясували, що навчалися в одному університеті з ним. Я навіть згадала, що тоді була закохана у нього.

 

Ми обмінялися номерами та вирішили зустрітися знов. Так я знову познайомилася з Михайлом, і ось уже десять років ми разом. Озираючись назад, я не можу повірити, що випадкова зустріч із таксистом привела мене до моєї другої половинки. Що стосується того, де краще знайомитись – в Інтернеті чи в реальному житті, я думаю, що це особистий вибір кожного. Знайомства в Інтернеті можуть бути чудовим способом розширити коло знайомств, але важливо бути обережним і знати про можливі ризики. Особисті зустрічі дозволяють встановити більш безпосередній зв’язок, але при цьому може бути складніше знайти потенційних партнерів, які розділяють ваші інтереси та цінності. Зрештою, кожен сам вирішує, що йому більше підходить

Advertisements