Коли у Яни з Кирилом почалися стосунки, всі почали заздрити Яні, але вони не знали, через які труднощі пройшла Яна заради свого щастя

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Яна сиділа у своєму кабінеті, переглядаючи електронну пошту і намагаючись знайти собі хоч якесь заняття. Незважаючи на кінець робочого дня, їй не хотілося повертатися додому до порожньої квартири, де не було ні сім’ї, ні навіть домашнього вихованця. Її син Олег після закінчення університету переїхав до Німеччини і збирався залишитися там і далі.

 

Advertisements        

– Мамо, ти навіть не уявляєш, як мені тут все подобається! – сказав їй Олег, коли вони розмовляли по телефону, – тут створено чудові умови для молодих фахівців. Квартиру дали шалено комфортну, за неї платить компанія. Все шалено круто! Коли Яна виходила з офісу, її наздогнав колега Кирило та запропонував прогулятися з ним. Дорогою вони заїхали до кафе, де кілька годин поговорили про своє життя та інтереси. Яна зрозуміла, що Кирило – добра і розумна людина, і почала бачити його в новому світлі.

 

Наступного дня Кирило здивував Яну букетом троянд і зізнався у своїх багаторічних почуттях до неї. Вона була здивована, але щаслива і погодилася почати з ним стосунки. Новина швидко поширилася офісом, і багато жінок стали заздрити Яні за її стосунки. Незважаючи на це, Яна та Кирило були щасливі і незабаром вирішили одружитися. Офіс гудів від хвилювання, коли наречені разом йшли до вівтаря в оточенні своїх колег та друзів. З цього дня Яна більше не відчувала себе самотньою в порожній квартирі і набула справжнього щастя та дружнього спілкування з Кирилом.

Advertisements