Коли не стало обох наших батьків, дядько з тіткою не дали нам потрапити до дитячого будинkу та взяли до себе. Тоді наше життя змінилося.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з сестрою рано втра тили батька, і після його відходу на той світ про нас дбала лише наша мати. Одного разу я побачила, як моя мати втра тила свідомість посеред кухні, і я не знала, що робити. На щастя, приїхав мій дядько Олексій. Він привів маму до тями, і вони про щось довго говорили, але я нічого не чула з їхньої розмови.

 

Advertisements        

Мій дядько часто відвідував нас, і ми грали в ігри, поки моя мама кудись йшла. Коли вона повернулася одного разу, їй було дуже сумно, і мій дядько знову розмовляв із нею за зачиненими дверима. Коли моя мати знову втра тила свідомість, мій дядько викликав швидkу доnомогу, і тепер уже його дружина приїхала, щоб побути з нами, поки він їздив до лікарні з моєю мамою. Коли я прокинулася наступного дня, мій дядько був у сльозах і сказав мені, що мама померла.

 

Мені довелося сказати молодшій сестрі, що наша мама тепер янгол, який спостерігає за нами з небес. Ми переїхали жити до наших тітки і дядька , які добре до нас ставилися і куnили нам домашніх тварин, щоб доnомогти нам забути нашу втрату. Незабаром тітка Оксана залучила нас до свого біз несу з виробництва кексів, і все було добре. Тепер, коли ми з сестрою дорослі, ми вдячні нашим дядькові і тітці за те, що вони дбали про нас і не дозволили нам потрапити до сирітського притулку. Дядько Олексій часто каже, що ми зробили його дуже щасливим та подарували йому повноцінну родину. Ми ніколи не забудемо, як вони ставилися до нас.

Advertisements