Коли ми тільки одружилися, то вирішили не звертати уваги на плітки про нашу різницю у віці. Але тепер я розумію – люди мали рацію.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У мене із дружиною Христиною різниця у віці 20 років. Деякі люди можуть подумати, що я старий дурень, але ні, ми дуже любимо один одного. У нас є дочка Зоряна, яка щойно пішла до першого класу. Спочатку батьки Христини відмовляли її від шлюбу зі мною через нашу різницю у віці. Однак у нас було гарне весілля, ми запросили лише друзів та родичів, які підтримали наш шлюб.

Христина чудова дружина та домогосподарка. Коли я приходжу додому з роботи, на мене завжди чекає смачна їжа, а в будинку завжди чистота та порядок. На жаль, наша різниця у віці почала викликати деякі nроблеми у наших від носинах. Я вже не молодий, і час від часу у нас виникають деякі nроблеми. Христина хоче другу дитину, але через мій вік це може бути неможливо.

Advertisements        

Наша різниця у віці також спричинила деякі соціальні nроблеми. Коли ми ведемо Зоряну до школи, Христину іноді приймають за її старшу сестру. Ми отримували на адресу своєї пари неrативні коментарі і чули плітки інших про нас, і Христина почала бентежитися і частенько не наважувалася виходити зі мною на публіку. Я бачу, що Христина віддаляється від мене, і я не знаю, як до цього ставитися. Думаю звернутися за порадою до сімейного nсихолога. Хтось ще стикався з подібною ситуацією у своїй сім’ї? Можете доnомогти мені порадою?

Advertisements