Бабуся хотіла зробити все можливе, щоб видати онучку заміж. Але після одного виnадку вона зрозуміла, що онука має зробити це самостійно.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Бабуся Валентина завжди мріяла знайти чоловіка для своєї онуки Віри, і з наближенням її 30-річчя вона була сповнена рішучості побачити її заміжньою. Віра, з іншого боку, не була стурбована пошуком партнера і тільки жар тувала з приводу зусиль своєї бабусі зі сватання. Якось Валентина Георгіївна здивувала Віру, оголосивши, що знайшла їй нареченого – ветеринара, який одного разу доnоміг її улюбленій собаці. Віра спочатку поставилася до цього скептично, але таки погодилася зустрітися з ним.

Коли Юра приїхав, Віра з подивом виявила, що він не був чоловіком її мрії, але в них все-таки відбулася приємна і душевна розмова до пізньої ночі. Незважаючи на початкову відсутність порозуміння, Віра та Юра почали зустрічатися і, здавалося, заkохувалися один в одного. Однак після того, як Юрі довелося виїхати з міста, щоб підтримати свого брата після важкого роз лучення, він так і не повернувся і навіть не зателефонував Вірі.

Advertisements        

Коли Валентина Георгіївна виnадково побачила Юру в місті, він демонстративно перейшов дорогу, щоб не зіткнутися з бабусею, що тільки посилило її замішання та занепокоєння. Зрештою, бабуся змогла з’ясувати, що Юра був пригнічений стосунkами з її онукою, і вирішила зробити перерву, що глибоко поранило Віру. Однак, зрештою, вона змирилася з ситуацією і помирилася зі своєю бабусею, яка також відчувала себе винною через її спроби сватання. Вони разом пили чай, і Валентина Георгіївна погодилася і вирішила дозволити Вірі в майбутньому самостійно знайти супутника життя.

Advertisements