Коли Наталя заявила чоловікові, що їде до міста зі своєю подругою, чоловік здивувався, адже вона й так їздила до міста у відрядження. І ось що з цього вийшло.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Наталя ніколи раніше не збирала речі так швидkо. Вона взяла блузку зі спідницею, ветровку на виnадок дощу, свої улюблені туфлі і навіть зробила бутерброд у дороrу, який залишила в холодильнику. -Чому ти вирішила їхати? У середині тижня! – пробурчав чоловік Сашка після ситної вечері. – Ти б краще погодував собаку, ніж ставив запитання. Я їду, та й годі. Чи можу я їздити в місто хоча б раз на півроку? – відповіла жінка. -Ти мандруєш майже кожен місяць! -Так, але у справі. А тепер – за бажанням, за велінням душі. Я втомилася від тутешньої одноманітності. Ти нічого не можеш досягти, і бачиш світ тільки своїм телевізором. Нудно, Сашко, нудно. -Ну, їдь, подихай свіжим повітрям, тільки тебе з Танькою там ще не бачили! Дивись, не загубіться там. -Чому ми маємо загубитися: ми взагалі нічого не розуміємо, чи що ми сільські жителі?

Це ти валяєшся на дивані, мужлан, не бачиш культурного життя. Крім того, щоб куnити деталі для автомобіля, тебе більше нічого не цікавить. А ми з Тетяною підемо в кіно, ось… – заперечила Наталя. Вони їхали понад дві години і, нарешті, прибули до міста. Тетяна всю ніч проспала на м’яких бігудях, намагаючись зробити локони, тому її очі злипалися, і вона весь день була схильна до сну. Наталі було легше: вона вклала свою коротку стрижку феном, як могла, і тепер намагалася зберегти форму, щоб вона протрималася весь день. Приїхавши до торгового центру, подруги завітали до різних магазинів, але ціни їх не влаштували. Нарешті вони знайшли відділ із жіночим одягом, де ціна була прийнятною, і пробули там більше години. Наталя навмання куnила чоловікові сорочку та штани, і навіть приміряла піджак, щоб визначити, що йому підійде.

Advertisements        

Однак колір був занадто світлим і збивав з пантелику, тому вона поклала його назад. Після цього вони відвідали кафе та були вражені різноманітністю страв. Вони були спантеличені тим, де знаходиться касовий апарат і як там щось вибрати, але врешті-решт вони розібралися і в цьому. Після кафе – кінотеатр, який був величезним і сяяв темним склом та афішами. Кіно справило на них враження яскравими кадрами та подарувало велике задоволення. Потім вони прогулялися містом, і Наталя показала Тетяні легке міське життя. Вони навіть мали час перекусити морозивом, перш ніж вирушити назад на автобусну станцію, щоб повернутися додому. В автобусі Наталя поділилася своїм бажанням поїхати до міста разом із чоловіком – і провести час культурно – з походом у кіно та посиденьками у кафе. Дізнавшись про це, Сашко посміхнувся та погодився супроводжувати її у їхній наступній поїздці!

Advertisements