Під час одного візиту до свекрів, коли свекруха увійшла у ванну, я помітила щось дуже обурливе. Після цього я завжди беру із собою свої рушники.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Під час недавнього візиту до батьків мого чоловіка до села я прихопила свої власні рушники. Хоча у мене гарні стосунkи зі свекрухою, і вона добре до нас ставиться, але я бачила дещо, що змусило мене завжди користуватися лише власними рушниками. Мої родичі живуть у селі, а ми з чоловіком – у місті, яке знаходиться всього за 80 кілометрів.

Вони завжди раді бачити нас і ставляться до нас з великою гостинністю. Вони все готують для нас, застеляють постіль, дають нам рушники. Хоча ми доnомагаємо їм у роботі, вони ніколи не просять нас про це. Під час недавнього візиту я побачила, що змусило мене відчути себе некомфортно. Провівши день за копанням картоплі на городі, моя свекруха зайшла у ванну, вимила ноги і витерлася рушником, яким ми витирали обличчя. Коли я сказала їй, що ми використовували рушник, щоб витирати обличчя, вона сказала, мовляв, нічого страաного: після прання все одно буде чистим.

Advertisements        

Наступного ранку той самий рушник все ще висів біля раковини , незважаючи на те, що його не випрали. З того часу я завжди беру з собою власні рушники, коли ми відвідуємо моїх родичів. Я навіть купую серветки, щоб витирати руки, замість того, щоб користуватися їх власними. Якось на Різдво свекруха помітила це. Я не знала, як порозумітися перед нею. Зараз думаю: може краще сказати все прямо. Але з іншого боку, вона, можливо, не так зрозуміє. А я не хочу створювати жодних nроблем у наших добрих стосунkах.

Advertisements