Дід і тато попереджали мене перед весіллям, що Артема цікавлять лише мої гроші. На жа ль, я зрозуміла це надто пізно.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моє дитинство не було фінансово стабільним, і ми жили нижче за середній рівень. Однак я була амбітною дівчиною і працювала змалку, щоб заробити грошей. Я проводила заняття з англійської мови, робила переклади і писала есе для студентів. У 18 років я влаштувалась адміністратором у салон краси, а пізніше вже в розкішний салон, де дослужилася до директора.

Мій рівень життя покращився, і тепер я могла забезпечувати своїх батьків. Два роки тому я вийшла заміж за Артема. Однак наші відносини припинилися, коли він дізнався про мої заощадження, які я зберігала як фі нансову подушку. Він зажадав, щоб я вклала усі свої заощадження в його біз нес-ідею, від чого я відмовилася. Він назвав мене скупою дурепою і пригрозив подати на роз лучення, якщо я не віддам йому хоча б частину заощаджень. Я поїхала наступного дня – і подала на роз лучення.

Advertisements        

Адже дідусь та батько попередили мене перед весіллям, що Артема цікавлять лише мої гроші. Я раніше давала йому гроші на всі його бізнес-ідеї, але всі вони провалилися до єдиної. На жаль, я зрозуміла все лише після двох років шлюбу. Найважливіше у шлюбі, який зрештою розпадеться – це дочекатися судового засідання, а потім жити вільним та щасливим життям.

Advertisements