Дмитро не був готовий стати батьком, і дізнавшись про ваrітність Насті, він назавжди залишив її одну. Свою помилку він зрозумів через кілька років, але було вже пізно.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Дмитро вкотре зайшов на сторінку Насті. Він подивився на її фотографію, на фотографію її дочки, написав, що вони прекрасні, і чекав на відповідь, але марно. Він запитував, чи була вона все ще скривджена на нього. Незважаючи на те, що минуло так багато років, як вони nосварилися, він вірив, що вона зможе пробачити його. Якось Настя кинулася в обійми Дмитра під час розмови, і в цей момент вона відчула, що зірки зійшлися над нею. Вона вірила, що світ сповнений добра і краси, а люди доброзичливі та чуйні.

Дмитро не розчарував її: він був ніжний, з обожненням дивився їй у очі, дарував компліменти та подарунки. Їхні стосунkи закінчилися одним яскравим сонячним днем. Настрій у Насті впав, адже прибігла її подруга Валя, просячи позичити спортивний костюм. Вона випадково загадала, що у неї з’явилася можливість сходити по вишню, і Дмитро може підвезти її на мотоциклі. Рожеві окуляри Насті були розбиті вщент. Реальність виявилася сірою та брудною. Через кілька днів Настя дізналася, що ваrітна . Дмитро більше не з’явився, тож вона вирішила виховувати дитину сама. Вона випадково зустріла Дмитра на вулиці та розповіла йому цю новину.

Advertisements        

Він відповів, що нічого не хоче знати і не потребує дитини. Пізніше Дмитро покинув село. Валя вибачалася, кажучи, що не знала про дитину. Настя мовчала, і Валя пішла, не отримавши відповіді. Настя народила дочку. Вона повідомила батьків Дмитра про дитину, бо не знала адреси Дмитра. У відповідь вона отримала листа, в якому говорилося, що він давно знайшов іншу жінку і не визнає цієї дитини. Довіра Насті до людей була втрачена. Вона працювала і виховувала свою дочку, залишаючись матір’ю-одиначкою протягом багатьох років. Коли Дмитро знайшов її через Інтернет, він запропонував поспілкуватися та оцінив красу їхньої доньки. Але Настя не відповіла. Стара образа зникла, але в її серці йому не було місця – там був тільки великий слід kолишньої зради.

Advertisements