Іван зауважив, що під час веселощів наречена друга не зводила з нього очей, а потім і прямо зробила тому непристойну пропозицію.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Сашко запросив свого рідного друга Івана на свій день народження. Цього разу він вирішив святкувати не в ресторані чи клубі, все набридло, краще поїхати кудись за місто, на дачу. Серед гостей були колеги Сашка, його наречена Інна та її подруга Оксана. Іван тоді вперше зустрівся із нареченою свого друга. Він поцілував її руку на знак знайомства, Інна в цей момент мило посміхнулася до Івана і підморгнула. Весь вечір наречена друга не зводила свого погляду з Івана. Хлопець це помітив, і йому це зовсім не подобалося.

Адже Сашко хотів після дня народ ження разом з Інною піти до РАГСу подавати заяву, а тут вона на Івана постійно вирячилась . Під час танцю Інна сама пішла танцювати з Іваном. Вона намагалася його обійняти, бути ближчою, але Іван намагався тримати дистанцію. Саша цього не помічав, він веселився із колегами по роботі. Коли Інна випила, то її натяки стали відкритішими, вона постійно намагалася зачепити Івана, якось притиснутися до нього, довго й мило дивилася на нього, сміялася тільки над його жартами.

Advertisements        

У результаті Іван підійшов до Сашка і сказав йому через півгодини тихо підійти до одного кущика і підслухати розмову. Сашко спершу не зрозумів, що відбувається, але послухав друга. Через певний час він підійшов до куща і почув голос своєї нареченої Інни та друга Івана: -Невже ти не розумієш, що подобаєшся мені. Тільки сліпий міг цього не помітити. -Інно, заспокойся. Ти п’яна, то ще й наречена мого друга. -Ой, та перестань, Сашко нічого не дізнається … -Ні, я не хочу нічого приховувати від свого друга, краще йому не бути з такою невірною, як ти. Сашко все почув на власні вуха. Коли гості розійшлися, він викликав таксі для Інни і сказав їй більше ніколи не повертатися. А чоловіча дружка стала лише міцнішою.

Advertisements