Дмитро заkохався в жінку, старшу за нього на 10 років, і довго не знав, як з нею познайомитися. І тут доля все влаштувала для нього сама.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Дмитро був гарним, розумним та спортивним чоловіком, але йому ніколи особливо не щастило з жінками. Він часто змінював подружок, але жодна з них, здавалося, по-справжньому його не чіпала. Одного разу, прогулюючись вулицею, він закохався в прекрасну незнайомку і зрозумів, що має зустрітися з нею. Однак у нього майже не було шансів реалізувати свій план . Дмитро поділився своєю nроблемою з другом Романом, який порадив йому зробити перший крок і заговорити з нею. Але Дмитро вагався, бо жінка була щонайменше на десять років старша за нього. Якось увечері Дмитро побачив її на вулиці, і, як на зло, вона виnадково спіткнулася.

Він швидkо схопив її за лікоть і доnоміг підвестися. Вона подякувала йому з усмішкою, і вони почали розмовляли. Жінку звали Тетяна, і вона йшла із кінотеатру. Вони прогулялися разом, і Дмитро запропонував підвезти її додому. По дорозі вони ще більше впізнали одне про одного. Коли вони доїхали , Дмитро попросив номер її телефону, сподіваючись запросити її на побачення. Але вона відмовилася, сказавши, що в цьому немає необхідності. Дмитро розчарувався, але підбадьорився, коли зрозумів, що знає, де вона живе. Наступні кілька днів він тинявся навколо її будинку, сподіваючись знову зіткнутися з нею.

Advertisements        

Але йому не щастило, і жінка не потрапила йому на очі ні вранці, ні ввечері. Сесія почалася, і Дмитро був зайнятий своїм навчанням. Він мав не так багато часу, щоб думати про неї, але він все одно су мував за тим часом, коли був зачарований жінкою своєї мрії і мріяв про безмежне kохання. Якось, після занять, Роман запросив його на ланч . Дмитро посkаржився, що йому нудно і вдома про нього ніхто не дбає. Вони вирушили до нового кафе, яке щойно відкрилося недалеко від них. Поки вони розмовляли і пили каву, увагу Дмитра привернула жінка, що сиділа неподалік. Він одразу впізнав у ній Тетяну. Дмитро був здивований і щасливий знову побачити її. Він представив її Роману, і вони в трьох трохи побалакали . Дмитро відчув, що Тетяна зацікавилася ним і ще раз запросив її на побачення. Вона погодилася і вони склали плани на вихідні. Дмитро був у нестямі від радості і не міг дочекатися настання вихідних. Він відчував, що успіх нарешті йому посміхнувся, і йому дуже хотілося побачити, куди приведе його це новонабуте kохання.

Advertisements