Марину лякав див ний сусід, який вічно тупцював біля її дверей. Коли з’ясувалась причина, жінка була збентежена.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

“Ну і що йому потрібно?” – роздратовано подумала Марина. Див ний мужик уже кілька днів стабільно тупцював біля її дверей, ніби підстерігаючи, але варто було їй відчинити її, одразу зникав. Молодий чоловік нещодавно оселився в їхньому будинку, Марина зовсім нічого про нього не знала, лише шляхом виключення дізналася номер квартири.

Див ний переслідувач жінку лякав. «А раптом якийсь аферист? Може він просто придивляється, щоб квартиру обікрасти! Побачив, що самотня жінка, от і придивився. Жінка вирішила все з’ясувати. Коли вона зіткнулася з бабусею Ніною, почала її розпитувати про нового мешканця. Бабуся Ніна була головною пліткаркою та володіла інформацією про всіх. -Так це Микола, ти не хвилю йся, його, напевно, запах твоїх пиріжків привабив! Він чоловік порядний, nогане думати не стане.

Advertisements        

Ти, мабуть, уже й не помічаєш, як усіх у під’їзді ними спокусила, що говорити про самотнього мужика. Марина почервоніла. Вона нещодавно затіяла свій біз нес, пекла вдома всяке. Запахи справді не помічала. Наступного разу, коли почула шарудіння біля дверей, різко її відчинила: -А Ви не хочете чаю та пирога? – Запитала вона ошелешеного мужика. Той розгублено кивнув головою. Так вони й потоваришували, згодом Марина почала підозрювати, що це навіть трохи більше, ніж дружба.

Advertisements