Батько все вирішував за доньку, і навіть коли та потрапила до ліkарні, батько вирішив пролежати там разом із нею. І тут донька вирішила, що відтепер усе буде інакше.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Батько суворо наказав дочці повернутись додому. Олексій Володимирович посадив восьмирічну Соню поряд із собою. Він звик усе вирішувати за дочку: які речі їй носити, з ким дружити, кого kохати. Чоловік уважав, що має на це право. А все через подію, яка сталася три роки тому, що розділило їхнє життя на “до” та “після”. Золоте хвилясте волосся Соні, заплетене в тугі кіски, слухняно лежало на плечі, бездонні блакитні очі, обрамлені пухнастими віями, були сповнені розпачу.

Вже три дні дівчинка перебувала в задушливій палаті і дивилася, як веселяться її подружки. Хоча які вони їй подружки? Замість насолоджуватися вдома шоколадними цукерками та дивитися мультфільми, школярки розважали себе як могли: бігали по палаті, грали в ігри на телефоні, малювали. І Валя, і Даша лежали без батьків, а ось Соні не пощастило, так вона вважала, бо поряд був тато. Вона так сподівалася, що його не пустять, але Олексій умовив ме дсестер і тепер вони з дочкою ділили вузьке ліжко на двох. Софії було со ромно перед дівчатами. А ще вона заздрила їм, бо подружки могли робити все, що завгодно, її ж постійно смикав батько.

Advertisements        

Неспішно, прогулюючись довгим коридором, Валя раз у раз кидала погляд на Соню. Вона не розуміла, чому батько постійно стежив за нею. Дівчинка була з хорошої родини, де і мама, і тато любили її, тому вона не могла уявити, що таке можливе. У цей момент у коридор вийшла ме дсестра і накричала на дівчаток з такою силою, що вони добігли до палати за кілька секунд. Поки жінка в білому халаті бурчала, Валя, не відриваючись, дивилася на свою нову подругу і сумно думала про її долю. Після того, як Соня виписалася, вона вирішила, що більше не слухатиметься у всьому свого батька. Тепер вона житиме своїм власним життям.

Advertisements