Алла все своє життя думала, що тато з мамою дуже люблять та поважають один одного. І правда відкрилася лише коли батько потрапив до лікарні у свої 70 років.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Життя дуже непередбачуване і сповнене несподіванок. Деякі з них бувають приємними, а деякі відверто засмучують. І Алла самостійно мала можливість у цьому переконатися. Вона хотіла б поділитися з нами історією про її тата. Його життя пройшло у важкі роки. З мамою вони одружилися ще сорок років тому. Їй завжди здавалося, що вони люблять і поважають одне одного.

Останнім часом батько часто хво рів. Вони всією сім’єю дбали про його здо ров’я. Її донька Віка навчалася у дев’ятому класі. Після школи вона часто доглядала діда. Нещодавно в їхній родині трапилося велике лихо. У тата стався удар. Він довгий час лежав у лікарні. Вчора Алла прийшла його відвідати. Взяла фруктів, напекла пиріжків і помчала до тата. Зайшла та побачила цікаву картину. Чужа жінка тримає його за руку. Вони мило розмовляли та посміхалися один одному.

Advertisements        

Спершу вона не могла зрозуміти, що відбувається. Виявилось, що ця жінка його kоханка. Вони заявили, що люблять одне одного і більше не в змозі приховувати свої почуття. Алла насамперед подумала про маму. Але батько сказав, що між ними давно нічого немає. І це Алла дізналася на сімдесятому році його життя після сорока років життя з її матір’ю. Мама про це навіть не знала. Хотіла вилити на батька всю свою аrресію, але стрималася. Що ж тепер? Роз лучення? В останні дні життя.

Advertisements