Сергій сказав, що він просто не готовий стати батьком, тому краще буде, якщо вона позбудеться своєї дитини. Мілана повин на сама вирішити залишити дитину чи ні

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мілана, дізнавшись про свою вагітність, вирішила все розповісти kоханому, але дуже пошkодувала про своє рішення, коли її молодик ніяк не відреагував на новину. Сергій сказав, що він просто не готовий стати батьком, тому краще буде, якщо вона позбавиться своєї дитини , Мілана слухала його і не розуміла, як вона могла любити таку людину. Дівчина вирішила порвати всі зв’язки з ним, і народити дитину, правда вона не знала, як вона підніме дитину на ноги, але вона не хотіла відмовлятися від своєї кровиночки.

І ось, коли настав час, Мілана наро дила гарну дівчинку, яка принесла їй багато щастя. Незважаючи на те, що мама Мілани була nроти онуки і засуджувала вчинок, все ж таки доnомагала з вихованням. Марина, мама Мілани, стала помічати, що її онука відстає у розвитку, сказала про це доньці і на її подив, Мілана нічого не сказала, вона знала про це. Справа в тому, що лікарі їй давно сказали, що дівчинка наро диться особливою і пропонували позбутися дитини, але вона не хотіла цього, тому вирішила народити малечу. Мілана не втрачала надії, вважала, що її дочка стане такою самою, як і інші діти. Вона стала з нею займатися, проводити багато часу і помітила, що доньці подобається малювати, але малювала вона не просто картинки, а одяг.

Advertisements        

Таким чином, Мілана віддала свою дочку на малювання, а потім і до коледжу, щоб її дочка розвинула свій талант, який у неї точно був. Для того, щоб отримати можливість віддати дочку до школи малювання, вона знайшла другу роботу і зробила все, щоб її дочка нічого не потребувала. Зараз Аліса стала успішним модельєром, всіляко доnомагає своїй мамі, завдяки їй за те, що вона подарувала їй життя і жодного разу не сумнівалася у ній. Мілана дивиться на свою дочку і ніяк не може натішитися, що виховала таку гарну та розумну дівчину.

Advertisements