Наталя зауважила, що чоловік став дивно поводитися останнім часом. Але те, що вона одного разу побачила в його телефоні, поставила крапку над усіма питаннями.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У Наталії була близька подруга, з якою вони були не розлий вода, дружили з самого дитинства, ходили в ту саму школу, обговорювали особисте життя, ділилися планами. Незважаючи на те, що обидві подруги були близькі, мали схожі думки, все одно вони мали різний смак по відношенню до хлопців. Якось вони навіть почали жар тувати на цю тему, на кшталт добре, що у них смаки не збігаються, адже їм не доведеться ділити чоловіка. І ось минуло якийсь час, Аліса зустріла чоловіка своєї мрії і не роздумуючи вийшла заміж за нього, Наталя думала, що подруга забуде її, але ні, вони, як і раніше, спілкувалися, зустрічалися та ділилися новинами. Аліса думала, що її життя налагодилося, оскільки в неї був чоловік, прекрасна донька, але це щастя впало в один момент, оскільки вона дізналася, що її чоловік довгий час їй зраджував, вона відразу ж подала на роз лучення.

Після цього вона довгий час приходила до тями, ніяк не могла повірити, що її казкове життя закінчилося. Все, що стосується Наталії, вона дуже ретельно вибирала собі чоловіка, боялася помилитися, і коли вона зустріла Віктора, то заkохалася без пам’яті. Аліса постійно говорила, чи впевнена подруга у своєму виборі чи ні, на що вона говорила, що й не уявляє життя без нього. Наталя та Віктор зіграли шикарне весілля, але якось Аліса не рада була за подругу, по її обличчю видно було, що заздрить, але Наталя відганяла всі ці думки і вважала, що подруга просто засмутилася через те, що її життя не вдалося. Після весілля молодята почали жити душа в душу, ніколи не сварилися, Наталя була просто на сьомому небі від щастя. Молода жінка почала потім помічати, що чоловік змінився стосовно неї, став якимось байдужим, а потім і зовсім перестав додому приходити.

Advertisements        

Віктор навіть не приховував того, що в його житті є дівчата. Одного разу, Наталя побачила телефон чоловіка на столі, взяла його, щоб перевірити з ким він спілкується, і те, що вона побачила здивувало її. Жінка, не думаючи, відразу ж зібрала речі і поїхала , Аліса дзвонила їй, але вона нікому не відповідала, а ось Віктор одразу ж подав на роз лучення. Коли Алісі нарешті вдалося знайти подругу, то спитала, чому вона не відповідає на її дзвінки. Наталя попросила залишити її будинок, бо не хоче бачити зрадників у себе в квартирі, і тоді Аліса зрозуміла, що подруга дізналася про її зв’язок із Віктором. Незважаючи на весь цей бі ль і розчарування, Наталя, зустрівши, доброго чоловіка, вирішила дати йому шанс, і зараз рада, що в її житті більше немає зрад ників.

Advertisements