Коли я виходила заміж за Діму, у мене вже було двоє дітей, і я боя лася, що Діма не поkохає їх як рідних. І ось чим усе скінчилося.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У суспільстві існує думка, що жінка з дітьми має менше шансів створити щасливий шлюб. Це абсолютно хибна думка. Хочу поділитись з вами своєю особистою історією. Ми з моїм чоловіком Дмитром познайомилися, коли вже мала двох дітей від першого шлюбу. Я дуже здивувалася, що ця обставина його зовсім не бентежила. Я не думала, що ще колись зможу виявитися настільки оточена любов’ю.

Пізніше причина такого ставлення Діми до дітей з’ясувалась. Виявилося, що Діму та його сестру з самого дитинства виховував вітчим, який ставився до нього як рідний батько, тому й сам Діма різниці між своїми та чужими дітьми не ставив. Це було для нього зовсім неважливо. Це було першим, що мене в ньому зачепило. Відразу стало ясно, що це відкрита душа, добра і сердечна людина.

Advertisements        

Надалі, коли наші стосунkи зблизилися, я познайомила його з дітьми, і він одразу знайшов підхід до них. Ми у щасливому шлюбі вже сім років! Три роки тому я подарувала Дімі доньку. Мої діти давно його називають батьком, а Діма чудово справляється з цією місією. Наша сім’я — прямий доказ того, що чужих дітей не буває!

Advertisements