-Настенько, чоловік тві зустрічається з однією білявкою вже досить довго. Він навіть не со ромиться приводити її до вас додому.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Анастасія прокинулася від звуку будильника та виявила, що чоловіка немає поруч. Вона навіть не чула, як він пішов. Вона попрямувала на кухню готувати сніданок, де вже на неї чекала дочка Світлана. – А тато де, пішов уже чи не повернувся вчора додому? Звуку дверей я не чула. Анастасія задумалася і зрозуміла, що чоловік удома не ночував, але не хотіла вірити в те, що її чоловік обманює. Останнім часом він пізно приходив додому, постійно їздив у відрядження. Анастасія все ж таки зібралася з думками і хотіла піти на роботу, але у дворі зустріла бабу Віру. – Настю, мені треба з тобою поговорити. Я бачу, що ти нічого не підозрюєш. Твій чоловік зустрічається з однією білявкою вже досить довго. Вибач, що мені доводиться тобі про це говорити. Він навіть не соромиться приводити її до вас додому.

Анастасії стало nогано, вона одразу побіліла і вирішила не йти на роботу, а простежити за чоловіком. Адже баба Віра могла наплутати. Перед офісом чоловіка на нього чекала та сама білявка. Вони зустрілися, поцілувалися, а Настя не могла на це дивитися. Розвернулася і пішла звідти. Вдома вона вирішила із чоловіком серйозно поговорити. – Андрію, я знаю, що ти мені зрад жуєш. – От і добре. Тоді мені потрібне роз лучення. Я давно тебе не люблю. Ти на себе дивилася в дзеркало? Погладшала, безформна, недоглянута, кому ти така потрібна. – Але ж усе господарство на мені, я й працюю, і все по дому роблю одна, а ти тільки свою кар’єру будуєш. – Це не привід себе так запускати. – Я з тобою роз лучуся, але подумай про дочку. Нехай вона закінчить школу, вступить до університету, і тільки після цього ми розійдемося.

Advertisements        

– Вона знає про мене та Ніну, вони дуже добре з нею дружать. Такого Настя точно не очікувала. – Вона мені нові речі та косметику куnує, мамо. А ти який приклад можеш мені надати? Я не хочу себе запускати, як ти. – Тоді залишишся жити з батьком та Ніною. – Ми так і вирішили, мамо. Жінка була дуже скривджена на чоловіка, а ще більше – на дочку. Як вона могла проміняти рідну матір, на цю роз лучницю. Сама вона переїхала жити до своєї матері і вирішила привести свою зовнішність у порядок. Стала ходити до спортзалу, де й зустріла гарного, спортивного чоловіка. Вони почали зустрічатися, а за місяць він зробив їй пропозицію. Дочка повернулася до матері, тому що мачуха сюсюкалася з нею рівно до того часу, як її батько зробив їй пропозицію. А потім заявила, що їй не потрібні діти. Андрій хотів повернутись до дружини, але вона його не прийняла. Як казала мама Насті, життя все розставило по своїх місцях.

Advertisements