Я нічого не розповідала свекрусі про автоkатастрофу моїх батьків, але вона знала про це. Я відчула щось неладне. Розглядаючи фотографії з їх сімейного альбому я знайшла там.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Все життя Настя чекала на свого принца і нарешті зустріла його. Він був і гарним, і багатим, і дуже її любив. Він був старший Насті на десять років, але це нічого не змінювало. Вони зустрілися у спортзалі, і в них почався бурхливий роман. Незабаром Дмитро зробив їй пропозицію, і вона одразу ж погодилася. Незадовго до весілля Насті, її старша сестра вийшла заміж і поїхала до іншого міста. У квартирі Настя лишилася сама. Батьки померли в автокатастрофі, коли Насті було п’ятнадцять. Старша сестра стала для Насті матір’ю, вона прислухалася до порад сестри. Після весілля Настя жила у квартирі Дмитра, і оскільки вони були людьми забезпеченими, він запропонував Насті звільнитися з роботи. Настя погодилася, щоб встигати із домашніми справами. У неї все добре виходило, тільки готувати вона не вміла.

Чоловік її за це ніколи не лаяв. Тільки одного разу сказав дружині, що до них приїде мати, щоб навчити Настю готувати. Настя нічого не сказала чоловікові, але їй не хотілося, щоб свекруха жила з ними. Вона була жінкою суворою, і обов’язково зробила б зауваження недолугій невістці. Свекруха приїхала і почала генеральне прибирання, а мити все доводилося Насті. Готувала свекруха сама і вчила невістку потроху готувати. Якось свекруха почала говорити з Настею про автоkатастрофу її батьків, і дівчина дуже здивувалася. Адже Настя чоловікові ніколи не розповідала подробиць, звідки свекруха могла все це знати. Вона спитала чоловіка, який теж нічого не пояснив їй. Вона зателефонувала сестрі, вона нічого не сказала, але Настя зрозуміла, що вона знає і приховує щось від неї. Але що саме, вона не розуміла.

Advertisements        

Тоді вона пішла до будинку своїх батьків і почала розглядати фотографії їхнього сімейного фотоальбому. Вона там знайшла фото, де її батько стояв поруч із чоловіком Дмитром. Вона взяла фотографію та попрямувала до чоловіка на роботу, щоб той їй уже все пояснив. На цей раз Дмитро не став нічого заперечувати. – Я знав свого батька. Ми були добрими друзями, разом працювали. Я йому всім завдячую. Він якось сказав, що має дочку, і коли вона підросте, він хотів би, щоб я на ній одружився. Я тоді не надав цьому особливого значення. Але під час того нещасного випадку я був поруч із ними, і він узяв із мене слово, що я про вас сестрою подбаю. – Ти мене ніколи не любив, значить? – Ну то ти таке кажеш? Я дуже тебе люблю. Я б не одружився, якби не полюбив тебе. Вони повернулися додому, де їх радісно зустріла свекруха. – Я дуже рада, що ти все знаєш. Таємниці у нашій родині не потрібні. Настя була щасливою. Вона поважала чоловіка не менше за батька. Він теж був відданим та вірним.

Advertisements