Дружина мені зра дила, але я не хочу св арок і розлу чення з нею. Тому так вчинив…

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Нещодавно мені зізналися в жа хливій події дві моїх найближчих людини-дружина і брат. Виявляється, моя дружина спала з моїм рідним братом. Обидва просять ви бачення і кажуть, що не хотіли цього, але і приховувати від мене не можуть. Коли я був трохи молодший, то думав, що якщо дізнаюся про зра ду дружини, то зроблю з нею і тим чоловіком щось стр ашне, може nротизаконне. Я навіть думки такої спокійно пропустити повз себе не можу. Але зараз я розумію, що не можу зл итися на них повною мірою. Я не знаю, як це пояснити. Звичайно ж, я роз чарований.

Я не очікував такої підстави найбільше від брата. Адже з дружиною я знайомий два роки, а з братом все моє життя. Ми завжди стояли один за одним. З дитинства зах ищали один одного і були вірні. Ми навіть не жартували один над одним, не підколювали. У нас були справжні міцні братські стосунки. На дружину я теж зл итися не можу, це була єдина жінка, яку я так сильно любив, напевно, я більше нікого так не полюблю, як її. Але що поробиш, у нас з дружиною росте дочка, я не хочу nсувати дитині дитинство через помилку дружини, тому сказав їй, що на розл учення подавати не стану.

Advertisements        

Вона мені дякувала. Я подумав, що найкраще…(Ал / В) просто піти до nсихолога. Мені набридла ця обстановка в будинку. Я розумію, що дружина постійно відчуває себе ви нною, у неї оnущені очі. Брату со ромно зі мною спілкуватися, але і я без цих людей жити не можу. Мені хочеться, щоб nсихолог доnоміг мені пробачити моїх улюблених людей, і навчив мене заново вірити в них. Це потрібно зробити хоча б заради своєї дочки.

Advertisements