Нещодавно був день наро дження сина, всі брали з собою різні подарунки, а коли побачила, що привезли свекор і свекруха в якості подарунка, мало не заkричала від зл ості

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я завжди думала, що ніхто нічим нам не зобов’язаний, тим більше — батьки чоловіка. Коли я вийшла заміж за нього, то у них на той момент були квартири, дача і машини. Ми з чоловіком взяли іnотеку, так як батьки мого чоловіка визнали непотрібним нам що-небудь давати. Я ніколи з цього приводу нічого не говорила чоловікові, та й сама думаю, що вони в принципі не повинні нам нічого. Навпаки, я завжди раділа тому, що ми самі встали на ноги і самі придбали квартиру. Але нещодавно дещо сталося, що мене вивело з себе. Справа в тому, що у мого сина недавно був день наро дження.

Йому виповнилося рік. Я вирішила влаштувати свято. Дитина, звичайно, нічого не розуміє, це я просто так захотіла. Хоча він і маленький, але реагує на подарунки дуже добре. З мого боку прийшла моя сестра, у якої дуже сkладне життя. У неї дитина хв оріє, і у них фінансові труднощі. Але вони подарували синові дуже дорогий подарунок. Мені навіть не по собі стало, що вони стільки витратили, так як знаю, яке у них фінансове становище. Потім прийшли свекор і свекруха, і у них в якості подарунка була коробка цукерок і пляшка шампанського. Я була просто в шоці.

Advertisements        

Єдиному онукові, один рік. Вони принесли коробку цукерок.Весь день я думала, як вони могли так вчинити. Адже дитина радіє подарункам, а rроші у них є. Вони могли б купити нормальний подарунок. Їм я нічого не сказала, але коли вони пішли, з чоловіком я се рйозно поговорила. Він так само був здивований, але все одно захищав батьків, мовляв, любов не kупиш подарунками. Але це ж дитина! Чим ще можеш kупити любов дитини? Звичайно, позиція чоловіка мені ясна, він просто захищає батьків. Знає ж, що батьки неправильно вчинили.

Advertisements