Мишку задали твір «Зовнішність моєї мами». Він написав свій чудо-твір, і показав батькові. Прочитавши, батько мало не луснув зі сміху

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Второкласник Мишко дві години старанно працював над твором «Зовнішність моєї мами». Від зусиль у нього навіть піт на лобі виступив. Після своїх старань він із щасливою усмішкою і листом із твором прийшов до батька та простягнув результати праць. Після прочитаного батько довго сміявся, схопившись за живіт, на очі його навіть сльо зи виступили.

На аркуші було написано трохи кривим почерком: «Моя мама, на мій погляд, справжня красуня, щоправда, сама вважає, що їй неодмінно треба схуднути на 10 кілограмів, бо вона схожа на забійну свиню, вона так часто говорить. У неї тонкі руки та довгі пальці, нігті вона завжди фарбує у різні кольори. Тато лається, що вона на це багато часу витрачає.

Advertisements        

Волосся у неї довге і чорне, вона заплітає його у коси і стає схожою на принцесу з казок. Я не знаю якого кольору мамині губи, бо вона завжди фарбує їх у різні кольори. Очі у неї яскраві, блакитні, вона завжди їх підфарбовує, але оскільки вона любить посміятися, туш часто перетворює її на панду. Брови у неї різні бувають, залежить від того, як намалює. Вона любить носити широкий одяг вдома і вузький на вулиці, не розумію в чому сенсу. Мені подобається мамині ноги, вони дуже гарні та довгі!»

Advertisements