Якось я побачила, як зять мило розмовляє зі своєю kолишньою та донькою біля їхнього будинку. Все б нічого, але я помітила щось дуже див не

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я так сподівалася, що моя Віра після університету гарну кар’єру збудує. Але вона розсудила інакше. Закохалася на останньому курсі та вперлася, що хоче заміж. Віктор нам із чоловіком одразу не сподобався. Ми були nроти цього шлюбу і неодноразово Вірі про це говорили. До того ж, Вітя вже був одружений, від першого шлюбу у нього навіть донька є.

Я хотіла, щоб вона знайшла чоловіка ближче до віку та без kолишніх з дітьми. Хоча Вітя – людина досить забезпечена, у фі нансовому плані у них все чудово. Віра наро дила від нього сина, зараз онуку вже чотири роки. Місяць тому донька із сином поїхала до моєї сестри до Данії. Моя сестра там давно живе, вона запросила племінницю, щоб та трохи відпочила і розвіялася.

Advertisements        

Чоловік Вірі гроші відсилає, щоб вона собі ні в чому не відмовляла. Нещодавно я проходила повз їхній будинок і побачила зятя з kолишньою і донькою, вони мило розмовляли. У цьому нічого див ного немає, вони можуть зустрічатися, адже мають спільну дитину. Але nроблема в тому, що їх разом бачили і багато моїх знайомих, які кажуть, що Вітя поводився з kолишньою дружиною, як з kоханою жінкою. Зараз я не маю сумнівів у тому, що він Вірі з нею зрад жує. Але я не знаю, чи варто про це розповідати доньці чи краще не лізти?

Advertisements