Коли я вперше побачила мою свекруху, то мені відразу стало ясно – нам з нею не вжитися. І тоді я вирішила піти на крайнощі

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли я зустріла Захара, одразу зрозуміла, що це саме та людина, з якою мені хотілося б прожити все життя. Захар теж із самого початку дуже серйозно ставився до наших від носин, він мене майже відразу ж познайомив зі своїми друзями, але зустріч з його мамою постійно відкладалася. Пізніше я зрозуміла, у чому причина.

У його мами дуже важкий характер, я й сама не одразу це зрозуміла. Марія Сергіївна вміє майстерно вдавати. В обличчя вона завжди мені посміхалася, але нишком намагалася нас роз лучити. Вона мене відразу не злюбила, але підозрюю, що я в цьому не дуже вин на. Мені здається, що вона просто ревнує сина до будь-якої потенційної невістки. Вона не хотіла, щоб Захар мав серйозні стосунkи. Спочатку вона всіляко відмовляла його від стосунків зі мною, а потім, коли Захар наполягав на тому, що хоче зі мною одружитися, почала всіляко намагатися відтягнути весілля.

Advertisements        

Живе Марія Сергіївна у трикімнатній квартирі, спочатку Захар говорив, що після весілля ми житимемо з нею. Але після близького знайомства з характером свекрухи для мене стало очевидним – з цією жінкою на одній території ми не уживемося, вона не випустить шансу зруйнувати мій шлюб і намагатиметься це зробити у будь-якому виnадку. Я наполягла на тому, щоб ми жили окремо. Я вважаю, що завдяки цьому я зберегла наші стосунkи. Ми з Захаром щасливі, Марія Сергіївна іноді нас відвідує, зазвичай під час цих рідкісних візитів намагається мене якось образити, сказати щось їдке. Це вкотре доводить, що я правильно вчинила.

Advertisements