Колиաній чоловік заявив, що у мене нічого немає, і що він не зупиниться ні перед чим, щоб змусити мене самостійно залишити квартиру. Але він зрозуміти і не мав, на що я здатна за ради права моєї дитини.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з чоловіком роз лучаємося. На мене чекає затяжний судовий процес щодо розподілу майна. Наближається дата наступного судового засідання, і я роблю все можливе, щоб врегулювати суперечку полюбовно та позасудово. Для мене це важливо, тому що у нас є дитина, і я хочу бути впевненим, що її інтереси будуть захищені. Але, схоже, мій чоловік nроти мирного врегулювання і готовий активно позиватися. Нещодавно він вкотре продемонстрував своє ставлення. Він приїхав до мене додому разом із моєю дочкою і повідомив, що оскільки він прописаний у цій квартирі, то може приходити у будь-який час, коли йому заманеться, і навіть може залишитися.

Все дозволено. Мені довелося сказати йому, що, хоч я й не рахуюсь у списку мешканців, мені все одно дозволено приходити у будь-який час, бо будинку, в якому він живе, перебуває у спільній власності. Якщо я зустріну там сторонніх, то я все задокументую. Однак мій колишній чоловік не зупинився. Він вирішив залишитися на ніч і пішов готувати ліжко в іншій кімнаті. Його не хвилю вало, що він заважатиме нам чи що у нас своє життя. Йому було начхати, що він міг турбувати нас. Усі зачинили двері у своїх кімнатах. Потім хтось почав часто дзвонити до чоловіка. Він говорив тихо. Мені довелося накритися з головою, щоб спробувати заснути і якось відгородитись від шуму.

Advertisements        

Я почула звук дверей, що захлопувалися. Вранці я з полегшенням побачила, що нестерпний чоловік пішов. Лише наступного дня він повернувся. Він був набагато неввічливіший, ніж раніше, що змусило б мене вчинити необдумано і влаштувати сkандал. Мені вдалося зберегти самовладання, бо я розуміла, що це була запланована вистава. Він сказав, що в мене нічого немає і що він не зупиниться ні перед чим, щоб змусити мене самостійно залишити квартиру. Я підкорятимуся його юридичній команді. Через них я не зможу спокійно жити. Хоча мені хотілося його придушити, я стрималася і запевнила його, що лише час покаже наші здібності. Погрожувати мені немає потреби, тому що я можу відповісти добром. Слухаючи все це, я чудово розумію, що просте, полюбовне роз лучення – це те, на що я не можу сподіватися. Звичайно, я роблю все можливе, щоб забезпечити себе, але я все ще сподіваюся, що він передумає і перестане завдавати мені шkоди.

Advertisements