Коли молодята придбали двокімнатну квартиру в новобудові, свекруха поспішила туди, висловити своє невдоволення. Але цього разу невістка не промовчала

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Є такі люди, що завжди знайдуть чим бути незадоволеними. Людмилі “пощастило”, саме такою особливою і виявилася її свекруха. Та була незадоволена обручками, весільною сукнею нареченої. Наразі її не влаштовувала нова квартира молодих. На весілля батьки Люди подарували їм дев’ятсот тисяч; у Андрія (чоловіка Люди) була однокімнатна квартира, що залишилася йому від батька; та ще й свекруха додала сто п’ятдесят тисяч. Все це, разом, дозволило молодим придбати двокімнатну квартиру в новобудові.

На стадії котловану. Поки йшло будівництво, молодята жили у батьків Люди. І ось будинок зданий в експлуатацію. Можна переїжджати туди та жити. Але молоді вирішили перед переїздом зробити ремонт на власний смак. Чисто косметичний. Шпалери нові приклеїти, ламінат якісніший розстелити. Свекруха у своєму репертуарі. Спершу їй не сподобався вид із вікон. Хоча до чого там чіплятися, Люді незрозуміло. У вікно видно ліс, дитячий майданчик, сусідній будинок. Потім свекруха обурилася, що молодята мають намір зробити ремонт. – Нормальна, чиста квартира. Навіщо там ремонт робити, гроші на вітер кидати?

Advertisements        

– висловлювала вона своє “фі” майже кожен день. – Ми на свої гроші ремонт робитимемо! – Не витримавши, відповіла Люда. – Ти, дитинко, не забула, що я вам сто п’ятдесят тисяч подарувала? – обурилася свекруха. – Можемо повернути! – не змовчала невістка… (K/KQ) Людмила припускає, що свекруха квапить їх з переїздом, бо до сватів вона прийти не може, проконтролювати невістку не має можливості. А як тільки переїдуть, то відразу ж приходитиме до них і пхати сkрізь свій ніс. З урахуванням того, що свекруха завжди всім незадоволена, сkандали будуть неминучі. Як довго їхня родина витри має такі знущання, Людмила не знає. Поділилася своїми побоюваннями з Андрієм. – Я знаю, що у мами нестерпний характер. Але ж вона моя мама. Значить, треба буде перетерпіти, — знизав плечима чоловік.

Advertisements