Коли дружина почала вимагати з мене гроші на всякі забаганки, я запідозрив недобре, але не хотів вірити цьому. Поки не побачив усе на власні очі

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

8 років тому в моєму житті сталося щось дуже важливе: я зустрів Аліну. Я не хочу здаватися одним із тих типів, які розповідають казки про kохання з першого погляду, але у нас з Аліною саме так усе й вийшло. Ми почали зустрічатися, і через рік довідалися, що Аліна вагітна. Ми з нею не хотіли, щоб наша дитина наро дилася yt у шлюбі, тому незабаром розписалися і влаштували міні-вечірку тільки для найближчих. Наше сімейне життя мені здавалося ідеальним. Дружина підтримувала затишок та чистоту в будинку, а я заробляв на наші потреби.

Одного разу наше життя почало стрімко змінюватися. Мене запросили в інше місто по роботі, і туди ми переїхали всією родиною, звичайно ж… куди я без дружини та сина?! Тоді і почався жах. Я, мабуть, здавався цікавим баrатьом жінкам, адже інакше нездо рові ревнощі дружини не пояснити. Вона ревнувала мене до всіх і всього, і якщо спочатку мені це здавалося милим, потім я почав сильно дратуватись від цього. Цей етап ми абияк подолали, але потім почалося справжнє пеkло.

Advertisements        

Дружина почала регулярно випрошувати у мене гроші: то на манікюр, то на волосся, то на нову сукню, то на каблуки. Я підозрював, чому це могло відбуватися, але не хотів вірити у свої підозри… nроте дарма. Одного разу я застав дружину, яка виходить із машини одного впливового чоловіка з нашого міста. Вдома дружина сама зізналася мені, що вона мені зрад жувала, правда, вона виправдовувалася тим, що це сталося лише один раз. Я відразу зібрав речі і пішов від неї. Зараз думаю забрати у неї сина. Знаєте, щоб хтось не говорив, я вважаю, що зра да – усвідомлений вибір людини і виправдати це ніяк не можна.

Advertisements