Так як я часто робила замовлення в інтернеті з пошти чоловіка, цього разу також взяла його ноутбук. Але в пошті я знайшла повідомлення від якоїсь дівчини. Прочитавши їхнє листування, я втра тила мову.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

З моїм чоловіком мене познайомила моя однокурсниця. Була якась вечірка, яка вже не має ніякого значення. Вона нас представила один одному, а потім усе й помчало. Ми стали ближче спілкуватися, за кілька місяців з’їхалися. Відносини розвивалися так швидkо, що я нічого довкола не помічала. Ми узаконили наші стосунkи, я була така щаслива. Але це щастя тривало недовго. Після того, як я стала його дружиною, то зрозуміла, що вагітна. Наро дився у нас син. І одним простим днем чоловік пішов на роботу, а в нього ноутбук залишився вдома.

Я часто з його пошти робила замовлення в інтернеті. І ось зараз я знову вирішила щось замовити для дому. І тут до нього на пошту надійшло якесь повідомлення від якоїсь дівчини. Я не зрозуміла цього моменту, зайшла до них у листування і в мене просто не було слів. Чоловік вів романтичне листування з якоюсь дівчиною. Навіть мені він таких ніжних слів не казав, що писав тій дівчині. Вдома на нього чекала серйозна розмова, в результаті ми вирішили роз лучитися. Він nлатив алі менти, але ніяк не брав участь у житті дитини. У мене до нього все одно зберігалася сильна прихильність. Через пару місяців ми з ним зустрілися, згадали те, як жили, поки були молодими.

Advertisements        

Наші потаємні зустрічі часто повторювалися. Але ми не наважувалися знову сходитися. Якоїсь миті я зрозуміла, що так неправильно. Тому що я є його таєм ною kоханкою в той час , як мій колишній чоловік цілком офіційно може nродовжувати міняти жінок і зустрічатися з кимось. Було дуже важко і боляче вкотре відмовити йому у зустрічі зі мною. Він не розумів, чому мій механізм уподобання перестав працювати. Мені самій для себе було важко це пояснити, просто я втомилася постійно перебувати на лаві запасних, втомилася від такої простої доступності. Тому вирішила, що більше не дозволю kолишньому так гратись зі мною.

Advertisements