Я сиділа на зупинці, коли мимоволі підслухала розмову двох дам понад 60 років. Цей день змінив моє життя до неможливості

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

На жа ль, у нашому суспільстві прийнято, що жінка після заміжжя присвячує себе сім’ї та забуває про свої інтереси. Я особисто вважала, що це докорінно неправильно. Людина не може дарувати щастя іншим, якщо сама нещасна. А це означає, що незалежно від усього в першу чергу потрібно піклуватися про себе. Нещодавно я сиділа на зупинці та підслухала розмову двох жінок.

Це було ненавмисно, просто вони досить галасно розмовляли. З перших слів було ясно, що у суспільний стандарт вони зовсім не вписуються. -Може не сходимо цього місяця на манікюр? Все так nодорожчало, – розпочала діалог одна із жінок. Її подруга брюнетка замислилась. -Ну Можна тоді натомість зробити стрижку, це дешевше. Блондинка посміхнулася.

Advertisements        

-Світлано, нам з тобою за шістдесят уже. Кого ми взагалі намагаємось вразити? -А навіщо когось вражати? Жінка в будь-якому віці має бути красивою та доглянутою. Так почуваєшся впевненіше, правда? Життя одне, Олена, я особисто хочу його прожити на своє задоволення. -Тут ти маєш рацію … Може, тоді ще в театр сходимо? -А давай! Я давно хотіла на виставу! Я закуталася глибше в шарф, щоб сховати усмішку, що мимоволі виникла.

Advertisements