Якось я пішла за покуnками, а свекруха залишилася вдома сама. Коли я повернулася, застала її, як вона копається в моїх речах. Але далі було лише гірше.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я ніколи і подумати не могла, що соціальна нерівність може якимось чином позначитися на моєму житті. Із Сергієм ми познайомилися за доnомогою спільних знайомих, на весіллі одного з них. Тоді ми сподобалися один одному зовні, заговорили і зрозуміли, що нам разом дуже цікаво, от і вирішили пов’язати одне з одним життя. Все б нічого, якби не наші походження. Сергій – виходець із сім’ї багатих людей, у яких на кілька поколінь уперед заплановані шлюби, а я – звичайнісінька дівчина з сім’ї звичайнісіньких роботяг. Мабуть, у баrатих людей слово «любов» витра тило будь-яке значення. Іншого пояснення того, як зі мною вчинила моя свекруха, я не бачу.

Свекруха ще до нашого шлюбу говорила, що не бачить мене поряд з її сином, і вона має кращу кандидатку на роль невістки. Свекор був не проти нашого весілля. Сергій вибрав мене, і ми зіграли приголомшливе весілля, хоч свекруха і не посміхнулася жодного разу протягом усього дня. Після весілля ми почали жити з батьками Сергія, доки збирали на своє власне житло. Як ви вже могли здогадатися, свекруха мені спокою не давала. Їй все не подобалося, все було не так. Якось чоловік із батьком відлетіли в іншу країну на переговори з метою розширення своєї компанії, а я залишилася зі свекрухою одна. Одного дня вона взяла і зіпсувала мені все життя однією своєю сценкою, зіграною на відмінно.

Advertisements        

Я пішла за покуnками, а свекруха залишилася вдома сама. Коли я повернулася, застала її, як вона копається в моїх речах. Вона кричала на мене, що я вкрала її каблучку з діамантом, подарунок від чоловіка. Звичайно, я ні про яку каблучку й гадки не мала, але це свекрусі не завадило виставити мене за двері. Я вирішила дочекатися чоловіка в будинку своїх батьків, адже мені потрібно було повідомити йому чудову новину: я була ваrітна. Однак від чоловіка не було новин цілих 2 тижні. Потім я у тих же спільних знайомих дізналася, що Сергій зустрічається з іншою дівчиною, адже його мама сказала йому, мовляв, я йому зра дила, і через це вона вигнала мене з дому. Я поїхала особисто поговорити з чоловіком, але він мені не повірив, дивився на мене з осудом, а свекруха – з тріумфом. За кілька днів Сергій офіційно подав на роз лучення зі мною.

Advertisements