Так як я фотограф, цього разу вирішив фотографувати занедбаний острів. Довелося вночі залишитись на острові. Там я знайшов маленький будиночок. Там я одразу заснув. Але довелося прокинутися тому, що почув якісь звуки на горищі.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я фотограф, але фотографувати прості краєвиди у місті мені вже не цікаво. Тому заради гарного та незвичайного фото я готовий на експерименти та nодорожі. На цей раз я вирушив на покинутий острів. Люди там не живуть, проте дуже багато диких коней. Красу таких тварин мені й захотілося сфотографувати. Фотографував я їх цілий день. Так ще вийшло, що на острові природа гарна, тож затримався я аж до пізнього вечора. Ще захід сонця встиг зняти. Прийшла мені ідея зняти світанок, але треба було перечекати ніч.

І тут я помітив маленький будиночок. Він був явно покинутий, але я вирішив у нього заглянути. Усередині не було ніяких меблів, мабуть kолишні господарі все забрали. Залишилися лише уламки, поламані стільці, старі ганчірки та газети. Я ліг, поставив будильник на 5 ранку. Заснув практично одразу, бо сильно втомився за день. Але довелося прокинутися тому, що почув якісь звуки на горищі. У такі моменти відразу згадуєш найстраաніші історії та фільми, де на горищі головного героя чекає якийсь монстр.

Advertisements        

Я вирішив, що все ж таки краще буде перевірити горище. Тому що мені здавалося, що звук схожий на тупіт, хтось перебирався з одного кута до іншого. Я подумав, якщо це монстр, то він хоча б сплячого мене не знищить. А якщо не монстр, то можливо вийдуть цікаві кадри. Я набрався сміливості, почав підніматися на сходах. На голові у мене був ліхтарик. Відчинив дверцята горища і тут на мене вставили два великі жовті очка. То було маленьке совеня. Він просто не навчився ще літати, тому бігав горищем. Фотографії у мене вийшли просто чудові.

Advertisements