У наших сусідів є великий собака. Пес у них породистий, тільки незрозуміло, навіщо вони його завели. Тому що собакою професійно не займаються, а мучимося через це всі ми.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли сусіди йдуть на роботу, то пес залишається вдома один. Він починає гавкати і вити. Притому так голосно, що нам усім це дуже заважає. Ми посkаржилися сусідам. Вони самі не в захваті від того, що поки їх немає вдома, то собака все може перевернути, доводиться щодня забиратися за нею. Тоді вони вирішили, як тільки йдуть на роботу, то й собаку надвір випускають.

Вона все одно нікуди не втече, сидить біля під’їзду та чекає, доки господарі прийдуть додому. Але тільки ось у чому нова nроблема – Собака баrатьох лякає. Точніше, вона не нападає ні на кого, але сама вона досить масивна, причому лягає прямо біля входу в під’їзд. Тут не всі дорослі сміливо проходять, не говорячи вже про дітей. Я помітила, що різко зменшилося матусь з візками у нас у дворі. Вони всі ходять до сусіднього двору гуляти. Хоча у нас, навпроти будинку, гарний майданчик, але він порожній.

Advertisements        

Бо коли діти починають бігати перед собакою, вона це сприймає як гру. Починає кидатися до них, тим самим лякає всіх. Ми сказали господарям, що краще собаку все ж таки віддати дресирувальнику. Тим більше вона породиста, за нею потрібен догляд, потрібні тренування. Але господарі на нас розлютилися. Сказали, що поки собака сидів удома, то нам не подобалося, тепер він на вулиці – Знову не подобається. Нам довелося налякати сусідів тим, що викличемо вилов тварин, якщо собака знову сидітиме тут. Зараз вони замикають її вдома, але сподіваюся, що дресирувальника наймуть.

Advertisements