Коли Коля попросив мене підіграти роль його дівчини у батька заради машини, я не заперечила. Але ніхто не припускав чим це закінчиться

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Перше kохання у мене виявилося нещасним, як це часто буває. З Павлом ми познайомилися через спільних знайомих. У нас було кохання, та метелики в животі. Принаймні у мене було так. Все звалилося раптово і досить болісно. Якось я приїхала раніше до його офісу, щоб зробити йому сюрприз, а там він цілувався з якоюсь дівчиною.

У мене ноги від такого підкосилися. Після такої зради я ще довго приходила до тями, перестала довіряти представникам протилежної статі. Але під час навчання у магістратурі я познайомилась із Миколою. Я трохи не впала зі сходів, і він дуже вчасно опинився поруч, підхопив мене. Так і розпочалося наше знайомство. Ми стали дружити. Наша дружба пережила і закінчення нашого навчання, ми й потім часто зустрічалися і пили разом каву, ділилися всякими життєвими nроблемами та досягненнями. І він якось поділився, що батько готовий подарувати йому машину, якщо він знайде собі дівчину.

Advertisements        

-Ну так знайди, хіба це сьогодні складно? – сказала я. А він задумливо на мене дивився. -Слухай, Надь, може ти будеш не проти на якийсь час підіграти мені. Взагалі пропозиція мене здивувала, але я не стала відмовляти другові в такої дрібниці. Так ми грали роль солодкої парочки при його батьках. А згодом зрозуміли, що ми маємо почуття по відношенню один до одного. Так і почалися наші стосунkи. Ми одружені вже п’ятий рік, дуже щасливі разом.

Advertisements