У моєї мами дуже дивна залежність. І її згубна звичка позначилася на нашому фі нансовому стані. Я досі не розумію як можна вірити у все це.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя мама – віддана шанувальниця всяких “магазинів на дивані”. Варто їй побачити привабливу рекламу – через день цей товар уже вдома. Не варто говорити, що зараз уся її квартира завалена цим мотлохом. Мені завжди здавалося, що мама – розумна та освічена людина. Але як із такими мізками можна вірити всьому, що йдеться по телевізору?

Каструлі з унікальним покриттям? Чим тобі класичні не подобаються? Що, чи не смачна їжа в них виходить? Нещодавно мама стала і для мене куnувати цей нікому не потрібний мотлох. І вручає мені все це з тією самою фразою:-На, користуйся, останні гроші витратила. На згадку від мене. Я їй наочно показувала, що всі подаровані нею аксесуари розвалюються на шматки після пари разів використання, а одяг просто рветься навіть під час примірки. А все це вона виправдовує тим, що я просто не вмію нічим користуватися або не бережу її подарунки.

Advertisements        

-Мамо, зрозумій. Якби все це було якісним – воно продавалося б у всіх магазинах. -Нічого ти не розумієш! Це унікальні товари – щоразу виправдовується мати. Не варто говорити ще й про те, скільки rрошей мама витра тила на всю цю нісенітницю. Розумію, що дорослій людині складно щось пояснити. Але якщо у вас є якісь поради, можливо, доnоможете…

Advertisements