Льоша запросив дружину відсвяткувати її ювілей у ресторані, але побачивши квіти в її руках, у нього почорніло перед очима.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Усі подружки заздрили Ірі, адже вважали, що з чоловіком їй неймовірно пощастило. Вона й сама так вважала. Олексій справді здавався ідеальним. Хороший, ерудований, працьовитий. Тільки після шлюбу з’ясувалося, що він має один відчутний недолік. Він виявився страшним ревнивцем. Коли вони не були одружені, Іра навіть не підозрювала, що таке йому властиве.

Своїми ревнощами він доставляв їй масу дискомфорту. Будь-якій людині буде вкрай неприємно, якщо кожен божий день хтось копатиметься в його телефоні. Льоша маніакально усі її контакти перевіряв. А коли вони разом гуляли, йому здавалося, що вона зацікавлено дивиться на всіх чоловіків, що проходять. Іра намагалася бути терnлячою. Вона п’ять років з ним прожила, але останньою краплею стало те, як він зіпсував її день народ ження.

Advertisements        

Увечері Льоша заїхав за дружиною, щоб разом поїхати до ресторану та відзначити. Іра вийшла до нього з широкою посмішкою та букетом квітів, який їй колеги подарували. Побачивши дружину, Льоша змінився в обличчі. -Що це ще за віник? -Про що ти? Він вказав на квіти. -Колеги подарували… Олексій став на неї кричати: -Ти думаєш, я ідіот?! З ким ти там романи крутиш? Того дня він довів її до сліз. Того дня вона зрозуміла, що з такою людиною жити далі не може.

Advertisements