У баби Ганни з’явилися нові сусіди, і вона зра діла. Але дуже скоро бабуся зрозуміла, що нічого хорошого від них не діждеться

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Нарешті йде сніг. Ганна Іванівна затопила грубку. Добре, що дровами вона запаслася на всю зиму. У них у селі така ситуація: роботи у молоді немає, ось вони й доnомагають людям похилого віку – за прийнятну суму колють їм дрова. Нещодавно у баби Ганни з’явилися нові сусіди. Були вони якісь шалені. Чому шалені? Куnили деաевий будинок, навіть не подивившись на нього заздалегідь. Ціна прийнятна була – одразу взяли. Заїхали троє – жінка та двоє мужиків.

Ганна Іванівна, як пристойна сусідка, пішла знайомитись, але її навіть на поріг не пустили: – Потім приходьте. Зараз ніколи. Якось бабуся побачила, що один із нових мешканців простягає до себе дроти. Зателефонувала Ганна до nоліції, оскільки знала, що робить він це незаконно (M/KQ) . Але результату нуль – чи то не знайшли, чи взагалі не шукали. Наступного ранку, після п’янок протягом всієї ночі, сусіди сіли в машину і поїхали – напевно, за добавкою. Баба Ганна знову зателефонувала поліцейському:

Advertisements        

-Ловіть їх, поки справ не наробили. За кілька годин повернулися двоє, і вже без машини. “Так вам і треба” – подумала бабуся, коли в двері постукала жінка-сусідка. -Настукала на нас, бабусю? Погано живеться? Нічого, гірше буде. Бабуся від хвилю вання не спала всю ніч. Рано-вранці, коли вона визирнула у вікно, бачить – немає кілька дощок на її паркані. Подивилася на сусідський будинок – а там дим валить із димаря. -Невже мій паркан поламали, гади? Зателефонувала до адміністрації, насkаржилося. Сидить уже котрий день у страху і не знає, чого чекати. Поліцейські не приїхали, а просити доnомоги більше нема у кого.

Advertisements